Om

Vision

Visionen med Moth Advokatfirma er at møde klienten – dig – i øjenhøjde og oplyse dig om de regler og den praksis, der relaterer sig til netop din sag. Det er desuden afgørende for os, at rådgivningen sker, i et sprog, du kan forstå, og at tingene ikke bliver gjort unødvendigt komplicerede. Omvendt arbejder vi også ud fra det princip, at du som klient skal kende alle risici, så du på den måde bliver i stand til at træffe et oplyst valg.

Moth Advokatfirma er stiftet og ejes af advokat Lise Moth.

Lise Moth har arbejdet specialiseret med ansættelses- og arbejdsret siden 2012 og har arbejdet med både offentlige og særligt private klienter i alle størrelser.

Lise Moth er teoretisk velfunderet med et bredt kendskab til de regler, der gælder på området, og hun har et grundigt kendskab til retspraksis, samt til praksis for ansættelsesvilkår og lignende i private virksomheder.

Derudover har Lise Moth flere års praktisk erfaring med at føre retssager .

Siden etableringen af Moth Advokatfirma i 2016 har Lise Moth primært rådgivet private virksomheder om regler, best practice, forhandlinger og praktisk håndtering af ansættelsesretlige problemstillinger.

Curriculum Vitae – advokat Lise Moth 

2007-2012 Jura på Aarhus Universitet


Februar 2011-januar 2012 Stipendiat hos Kromann Reumert

September 2012-november 2014 Advokatfuldmægtig hos Norrbom Vinding

December 2014-august 2015 Advokatfuldmægtig hos Bech-Bruun

September 2015-maj 2016 Advokat hos Bech-Bruun

Juni 2016 – nu advokat hos og indehaver af Moth Advokatfirma


Lise Moth er beskikket advokat af Justitsministeriet i Danmark og medlem af Advokatsamfundet samt AnsættelsesAdvokater.

Lise Moth og Moth Advokatfirma er ansvarsforsikret og stillet garanti i overensstemmelse med Advokatsamfundets regler i HDI GLOBAL SPECIALTY SE, repræsenteret af HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø, CVR-nr. 37 27 62 51, telefon: +45 33 36 95 95

Moth Advokatfirma er i kontorfællesskab med Advokatkontoret RWS.

Du kan læse mere om Advokatkontoret RWS på www.RWS.dk  

Forretningsbetingelser